Geef een Makelaar Verhuisstempel cadeau.

Het is altijd leuk om bij een gebeurtenis zoals een huis kopen/verkopen een cadeautje van de makelaar of hypotheekverstrekker te krijgen. Zo'n cadeautje maakt het nog feestelijker. Een bos bloemen of een fles wijn is leuk maar waarom niet eens iets anders geven? Een trendy en origineel cadeau met mooie uitstraling en verpakt in een toepasselijk huisje.
 

Deze speciale verhuisstempel is een nieuw product speciaal ontwikkeld voor de makelaars en hypotheekverstrekkers.

Wat is er nu leuker dan een stempel aan uw klanten te geven met hun nieuwe adres er op. Let eens op de verrassende gezichten van uw klanten. Ze kunnen gelijk beginnen aan de verhuiskaarten. 
 
 
Makelaars stempel
 

Attentiewaarde! Deze stempel heeft tevens een hoge attentiewaarde voor u als makelaar / hypotheekverstrekker. De achterzijde van het indexkaartje in de stempel kunnen wij kosteloos voorzien van uw reclame. De stempel gaat erg lang mee en uw reclame is blijvend.

Bestellen? U kunt online bestellen. Om uw speciale inkoopprijs te zien moet u zich eerst online registreren. Stuur ons daarna een mail of bel ons dat u zich geregistreerd heeft. Wij zetten uw kortingscode in de website en u kunt vanaf dat moment (indien u ingelogd bent) altijd online met de juiste prijs uw bestelling plaatsen.
 
Voorbeeld stempelafdruk

 

Geef uw relaties een originele Verhuisstempel compleet met waardebon voor een adres stempelplaatje cadeau.