Stempelthuis voorbeeldkaarten

inspiratie stempel-thuis  

Wat kan je allemaal maken met een Stempel-Thuis stempel?

Hieronder staan voorbeelden wat je kunt maken met een Stempel-Thuis stempel. Je vindt hier ideeën voor verhuiskaarten, wenskaarten, visitekaartjes, bloemenkaartjes, boekenleggers en nog veel meer. Veel plezier met het kijken naar deze voorbeelden.


 
 
 

Creatief verhuiskaartje


Zoek op internet een leuke foto over verhuizen of maak er zelf één. Plak dit op een stevig kaartje en druk je stempel af op een ander stukje papier. Plak dit stukje papier dan weer op je foto en je verhuiskaart is klaar. Een gemakkelijke en snelle kaart voor als je veel verhuiskaarten wilt versturen en toch een persoonlijke touch eraan wilt geven.
Verhuiskaartje
 
Verhuiskaart meer vrolijke kleurtjes

Klein verhuiskaartje


Klein verhuiskaartje met vrolijke kleurtjes. Maak van karton of dik kraft papier je eigen label. Plak daar een stukje jutte of iets anders op en teken heel simpel een vrachtwagen. Zet je stempelafdruk in het midden en klaar is je verhuiskaart.
 

Visite/verhuiskaartje


Heb je een stempel gekregen van je makelaar? Gebruik dan één van de gratis visitekaartjes die in het doosje zitten. Druk je stempel af en klaar ben je :).
verhuiskaart visitekaartje
 
 
Verhuiskaart kraft

Verhuiskaartje op kraftpapier


Maak een labeltje van kraftpapier of een andere papiersoort. Een stukje van een bruine doos kan je ook gebruiken. Stempel eerst met je verhuisstempel de tekst en teken vervolgens op de rest van de label met een dunne zwarte stift simpel wat huisjes en kleur de daken in.
 
 

DHZ verhuiskaartje


Heel eenvoudig maar origineel kaartje om zelf te maken. Haal bij de DHZ winkel een kleurenkaartje voor de verf op. Vouw dit dubbel en hang er een gestempeld labeltje aan dat bedrukt is met je stempeltekst. Klaar is Kees :) !
creatieve verhuiskaart
 
 
  Boekenlegger  

Boekenlegger


Maak deze leuke boekenlegger met je eigen stempel.
Verzin zelf een tekst en upload er een afbeelding bij. Wil je een andere inktkleur? Geen probleem. Bestel dan ook een nieuw inktkussentje met een inktkleur naar keuze. Wist je dat je het stempelplaatje van je Colop Printer 40 stempel kunt vervangen door een andere tekst? Als je een nieuwe tekst wilt voor je stempel, bestel dan hier online een nieuw tekstplaatje. Bij de instructies kan je lezen hoe je het plaatje of inktkussentje moet vervangen.
 
 
 

Persoonlijk bedankkaartje


Wil je iemand bedanken voor iets en zit je cadeautje al in een leuke verpakking? Hang er dan een bedankkaartje aan met je naam. Ook handig als je een verjaardagscadeautje wilt geven. Verjaardags cadeautjes worden vaak op een cadeautafel gezet en de jarige weet dan niet meer van wie ze het heeft gekregen. Met deze stempel voorkom je dat.
Bedank kaartje
 
 
Vakantiekaartje
 

Vakantiekaartje


Stempel met je eigen tekststempel een fantasiekaartje en stuur deze op. Je kan natuurlijk ook deze bevestigen aan een ansichtkaart die je op je vakantieadres koopt. Of, misschien nog wel leuker, maak een foto van je werkstukje en plaat dat op Facebook. Let wel op dat je nooit op Facebook direct laat merken dat je niet thuis bent. Je weet maar nooit wie je op een idee brengt je ongevraagd met een bezoek te vereren. Je kan dit natuurlijk ook posten als je weer terug bent.

 

Presentje


Koop of maak zelf een labeltje met een touwtje of lintje er aan. Maak dan een afdruk met je stempel. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.
Presentje
 

 

 

Veel succes met het maken van leuke werkstukken.